Seizoen in de kijker

Een heerlijke BBQ salade voor een mooie nazomerdag.

Seizoenen geven smaak. Altijd anders, elke keer weer raak. Ga net zoals onze chefs aan de slag met de toppers van ieder seizoen. Download het gratis recept voor een heerlijke september-BBQ salade of maaltijdsalade voor een mooie zomerdag.


Broodjeslunch in de kijker

Hartige bagnatbroodjes met verse ingrediënten.

“Wéér jonge kaas?” Breng variatie in uw broodjeslunches. Onze chefs weten altijd te verrassen met hun inspiratie. Daarbij laten ze zich leiden door het marktaanbod van het ogenblik en de smaken van de seizoen.


Project in de kijker

Een Italiaanse-mediterrane keuken stond centraal op het menu van het bedrijfsfeest van SBB Accountants in de Brabanthal.  's Middags verzorgde Novacatering een broodjeslunch met een rijkelijke keuze aan verse en gezonde ingrediënten.

Na een bedrijfspresentatie keerden de gasten enkele uren later terug voor een receptie met hapjes en een walking dinner.  Ze troffen onze koks paraat achter 3 buffetblokken die voor het diner opgesteld stonden.  De gerechten werden door hen à la minute gemaakt en warm gehouden onder warmhoud lampen. Zullen we u verlekkeren met enkele hapjes en gerechten waar onze gasten van genoten?

  • Carpaccio van zwaardvis met venkelslaatje en roze peper
  • Tagliata van Italiaans Chianina rund met rucolaslaatje
  • Scampispies met dip van rode pesto en groene asperge
  • ... en nog heel wat ander lekkers!

En uiteraard werd dit alles geserveerd met een lekker glaasje.  De gasten werden tijdens de receptie verwelkomd met een aperitiefje Aperol Spritz, Hugo, Prosecco, rosé of fruitsap.  Tijdens de walking dinner serveerden we Italiaanse wijnen maar ook Leuvense Stella of andere klassiekers.  Vele genodigden waren fan van de Aperol Spritz en Hugo waardoor dit op hun vraag tijdens het hele event werd aangeboden.  De beste dance moves werden bovengehaald op de dansvloer voor een overgetelijk feest.